Voices of vanishing worlds, 2013

Autor: Regina De Miguel

Placa de llautó gravada 25 x 18 cm.

74 C-Print, emmarcat en 37 quadres de 25 x 18 cm.

“Can you understand? Someone, somewhere, can you understand me a little, love me a little? For all my despair, for all my ideals, for all that. I love life. But it is hard, and I have so much, so very much to learn”.

El conjunt de fotografies es disposa en correspondència amb cadascuna de les paraules d’aquesta frase traduïdes a diferents llengües que van deixar de parlar-se o es troben aïllades o amenaçades.

Al mateix temps, aquest alfabet híbrid es vincula amb un catàleg d’imatges de galàxies en les que s’ha detectat l’existència d’un forat negre, una estrella morta; i alhora, amb una reconstrucció virtual de la geografia en la qual les diferents llengües van ser parlades.

La plaça daurada recrea el viatge, a través de l’espai, d’una sèrie d’esdeveniments relacionats amb la història del coneixement científic com ara canvis ecològics, descobriments que van influir en el discerniment de la nostra evolució, transformacions tecnològiques, etc. des de que es van realitzar les primeres emissions televisives.