Qui Som

INELCOM Enginyeria Electrònica Comercial S.A. és una companyia tecnològica compromesa fortament amb els seus clients, que ofereix solucions innovadores i de qualitat, a la recerca de millorar la competitivitat, l’eficiència i la qualitat dels serveis.

Amb més de 1400 professionals en l’àmbit de l’enginyeria, telecomunicacions i informàtica tenim el compromís de reduir les despeses operatives dels nostres clients mitjançant el disseny de solucions i la prestació de serveis externs, estant present en sectors tecnològics molt diversos.

Per això comptem amb capacitats per desenvolupar tecnologia pròpia a través dels nostres centres I+D+i d’Espanya, Madrid i Xàtiva (València), així com una planta de producció situada en aquesta darrera, des de la qual es fabrica la totalitat dels productes dissenyats.

A INELCOM tenim el convenciment ferm que la nostra història i la nostra cultura, són elements imprescindibles per a crear i avançar en societat. Conèixer el nostre passat, mirar vers el futur, ens empeny a millorar dia a dia, a superar els nostres reptes personals i col·lectius.

És per això que des d’INELCOM impulsem iniciatives per a la recuperació i valorització del nostre patrimoni històric, Monestir de Santa Maria Magdalena de l’Aljama de Montsant a Xàtiva, així com per al nostre desenvolupament cultural com la “COLECCIÓN INELCOM Arte Contemporáneo”.

La col·lecció, per altra banda, és la resposta d’INELCOM a la responsabilitat social que les organitzacions empresarials tenim amb la societat civil. Estem immersos en un projecte cultural de llarg recorregut en el qual cerquem millorar el patrimoni cultural espanyol i oferir una oportunitat als joves valors del panorama artístic.